Liebherr

Deutsche Grundlichkeit. Als er één term van toepassing is op de koelkasten van Liebherr, is het dat wel. Want dit Duitse merk maakt al meer dan zestig jaar koelkasten en diepvriezers van absolute topkwaliteit. Niet alleen de gebruiksvriendelijkheid, maar ook duurzaamheid en design zijn daarbij van groot belang. 

Koelkasten en vriezers van Liebherr

Liebherr is continu bezig om de vriezers en koelkasten te verbeteren. Ze verbruiken weinig energie, hebben een bouwkwaliteit die ervoor zorgt dat ze jarenlang gebruiksplezier garanderen en er worden steeds weer nieuwe snufjes uitgevonden. Zo hoeven vriezers met de NoFrost-technologie niet meer ontdooid te worden om ze schoon te maken, omdat de luchtvochtigheid laag wordt gehouden. Daardoor ontstaat ook geen rijp meer op verpakkingen. En dankzij de BioFresh-technologie blijven producten in de koelkast langer vers. 

Liebherr producten voor iedereen

Zoekt u een vrijstaande Liebherr koelkast voor uw keuken of bijkeuken? Een inbouw koel-vriescombinatie die eenvoudig gemonteerd kan worden? Of vriezer of koelkast voor professioneel gebruik in uw hotel, restaurant, camping of B&B? Liebherr levert het allemaal. Kom naar AVA Electro en ontdek welke apparatuur van Liebherr perfect bij u en uw levensstijl past.