AVA Electro voor zakelijke relaties

Dé zakelijke elektronicawinkel

Heeft u een winkel, horecazaak of handelsonderneming en zoekt u hoogwaardige elektronica van gerenommeerde merken? Breng een bezoek aan AVA Electro in Oost-Souburg. Wij hebben niet alleen een zeer mooi productaanbod: ook bieden wij reparaties aan huishoudelijke apparaten, televisies en audio. 

Huishoudelijke apparaten, televisies en audio

AVA Electro is de onbetwiste elektronicaspeciaalzaak van Zeeland. Wij beschikken over een zeer ruim productassortiment op het gebied van witgoed, audio en beeld. Zo koopt u bij ons onder andere vaatwassers, wasmachines, wasdrogers, strijkijzers, koffiemachines, koelkasten en vrieskasten, kookapparatuur en meer. Véél meer. Wij leveren deze artikelen niet alleen aan particulieren in Zeeland: wij hebben ook jarenlange ervaring in het leveren van elektronica voor zakelijke doeleinden.

Vertrouw op onze vakkundige monteursservice

Deze zakelijke klanten kunnen bovendien rekenen op de reparatiewerkzaamheden van AVA Electro. Wij beschikken over een monteursservice voor onderhoudsbeurten, servicebeurten en reparaties aan huishoudelijke apparaten, televisies en audioapparatuur, maar ook aan grote apparatuur als koelingen. Zowel binnen als buiten de garantie, óók als u het apparaat niet bij ons heeft aangeschaft. Heeft de reparatie spoed, dan komen onze monteurs zelfs in het weekend langs om uw elektronica op vakkundige wijze te repareren.

Advies nodig?

Onze medewerkers staan u graag te woord met het juiste advies.

Liever persoonlijk
contact?

Onze medewerkers helpen
u graag

Angelo Kooman

Eigenaar
0118 - 47 17 77